hello!

Cute Hello Kitty 4

Followers

Sunday, January 1, 2012

HIJAB..

hai...
salam...


i tulis entry ni pasal bertudung...
kadang i fikir perlukah org bertanya kita ''aik pakai tudung?"
''dah insaf ke?"

tah lah kak polan n abg polan oi....

i pakai or tidak dosa saya yang tanggung sendri kan?

disebabkan pertanyaan-pertanyaan inilah yang mmbuatkan girl diluar sana yang nak bertudung buka tudung balik sebab takut dengan pertanyaan2..hilanglaah keyakinan seseorang itu..

harini i pakai tudung n tengah belajar pakai tudung..tak salah kan?kdg2 i takut sgt2 bila smpai satu masa i seksi balik mcm dulu... serius takut...

BTW sekarang i pkai time g jalan2 je..time i g kedai or dekat2 i tak pkai pun...
nak dibandingkan  dgn segelinir perempuan brtudung yang lain..tgk je brtudung..depan boyfriend pun hentam pkai seluar pendek...so siapa anda nak judge orang yang  tak pkai tudung...
 tp tu lah yang dikatakan manusia tak sama...
apa2 pun my mom selalu support i ...sebab dia kata tak rugi klu pkai tudung..

cuma moralnya disini i nak ckp..jangan pandang rendah kpda mereka yng seksi...sebab sampai masanya mereka berubah anda yang akan malu...

sama2 lah kita beramal...yang BAIK jadikan TAULADAN....yang BURUK jadikan pengajaran...
sekian....



alamak tudung nak terbang!!haahahha 







3 comments:

Aen Yong Hashim said...

style nazie :)
chaiyok2....

matahari said...

hhehe thanks my beloved friends...

butterfly said...

betul2...
sokong..

\

anak bonda dan ayahanda

anak bonda dan ayahanda

TAK SUSAH..MINTA TOLONG CLICK AJE....TERIMA KASIH....