hello!

Cute Hello Kitty 4

Followers

Sunday, May 15, 2011

warning!!!!!









for all stalker..yang suka psycho all the blogger..klu tak suka apa yang orang publish dekat blog (hakmilik) tak payah baca ok???dan t0l0ng la jgn nak buat cerita apa2 dekat kawan aku or sapa2 yang berkenaan dgn aku and kata yang aku d0k sindir apa2 dalam bl0g aku ni....beb! open minded la sikit...jgn disebabkan mulut puaka kau...jadi punca segala......please la jgn disebabkan kau yang  tak tahu baca mana sindir n mana tak..tak payah k baca blog aku....aku tak rugi apa2 la..smpaikan blog aku jadi isu untuk point nak sakitkan lg hati org tak tentu pasal kenapa?...so behave yourself !!!!
aku tak ganggu kau..kau jgn ggu aku..dan kali ni aku nak bg tahu dekat stalker tuli tu yang aku tak sindir sesiapapun trmasuk kwn aku...kalau kau tak suka aku..kenapa tak kau ja yang bg taw aku..kenapa kau nak "jadi batu api?''
ok fine..itu antara kau dgn ALLAH..skrg aku dah baik2 dgn mmbr aku...0-0...so kau aku warning..jgn sampai aku dapat tahu kau sapa.ada faham ka???kalau tak puas hati cakap depan2 dgn aku...n aku rasa kau buta kowt,dkt blog aku dah terpampang  tulis "semua isi kandungan blog ini adalah dari isi hati penulis sahaja,so kalau tak suka jangan baca!!!" dont be nosey okay??


im so sorry to all my friends n follower bout this entry......im being  mad because some people didnt understand if i was satirize or not..they just   know,how to blame....fuuuuuuuuuuhhhh~shallow!

4 comments:

nub said...

they simply dont understand..

fara ayu said...

sabo.... hope org tu dpt balasan nyer... klu x sound jer...hehe

matahari said...

nub---> thats we call it "ada akai,tapi letak dekat lutut"..
fuhhhh~

fara---> mmbr tanak gtaw sape org yang api2 kan dia..klu dah tahu...siap la makhluk itu...
hopely...

matahari said...

ALLAH MAHA MENGETAHUI...hopely org itu sedar...

\

anak bonda dan ayahanda

anak bonda dan ayahanda

TAK SUSAH..MINTA TOLONG CLICK AJE....TERIMA KASIH....