hello!

Cute Hello Kitty 4

Followers

Sunday, July 31, 2011

ToDAY is ...1st RAMADHAN!!!



awal ramadhan berpuasa mcm biasa...makan biskut je sahur pagi ni...berbuke nanti tak tahu la nak masak or nak buy je dekat bazar......i miss my fmly honestly....sayu je hati bila terkenang nasib diri di rantauan......time sahur tadi dengar lagu SHAHIR:kebahagiaan dalam perpisahan ok kita denga lirik yang pagi tadi sy tersala dengar

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerana lantang terbaca dari muka
Kau dan aku sudah tiada keserasian di jiwa
Mungkin NAJISNYA sudah hilang
Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih?


sorry tu abg shahir...ahhahah sy sala dengar..then pagi ni juga sy cari lirik..rupa2nya bukan najis...tapi MAGISNYA...


hahaahaha ...........




PESANAN BONDAKU
kita kena mohon maaf kepada kedua ibu bapa, sanak saudara dan semua org...bukan time raya ja....

pagi ini..dan di awal ramadhan ini...

saya owner blog ini memohon maaf atas setiap salah dan silap serta tutur kata yang mungkin ada sesetengah tak dapat diterima dlm entry sy sebelum ini....
maafkan sy kerana niat sy hanya mahu berkongsi...

sekian...salam ramadhan 

























































3 comments:

Kapten Atok said...

salam ramadhan

matahari said...

salam ramadhan too...'kapten at0k."

nub said...

selamat posa!!! posa jangan x posa.

\

anak bonda dan ayahanda

anak bonda dan ayahanda

TAK SUSAH..MINTA TOLONG CLICK AJE....TERIMA KASIH....