hello!

Cute Hello Kitty 4

Followers

Sunday, August 14, 2011

SHAWL PATTERN BARU for satin shawl..stock baru smpai

entry kali ni untuk GIRL saja..hehehhe boy leh tgk la..ajak awek g beli k..hehehee or mak pon boleh gak..
semalam berhujan la i ke k.eyl.....hahhahaha
semata2 teman en DANI g shopping baju...i pun  shopping tudung jugak....
dah la hujan..sggup tu pusing jalan masjid india...
maaf la pada kwn2 i kerana tak gtaw turun k.ely semalam..sebab tak rancang coz En DANI ni tak suka berjanji coz takut ta jadi...so masa di jln masjid india tu nmpak la kebaya yang i nak tu..tak mahal..tapi i dah buy bju kurung for hari raya ni..so taknak membazir coz byak benda lagi nak dibeli..
then malam tu i decide nak buy shawl satin je... i buy warna merah hati n for my friends yang awal2 lagi dah tempah  warna cream n black...serius canti..bagi aku la.tapi tak sama sgt dgn satin yang sebelum ni org pkai...coz i buy yang baru smpai..hahhahaha
so nak di jadikan cerita i dapat discount...just rm 1 ringgit for 1  satin  shawl...
ok la tu dri buy on9..nak kena charge pengahntarn lagi..pastu  mcm2 charge la..
tapi sgt2 puas hati..tak kesah la beza sket dri org lain..coz i mmg sejenis manusia yang suka lain sket dari org....
hahahhaha  




 tu dia aih....
ni dia yang i buy semalam..heheheh pasnih klu yang berkenan nak jugak habak na...klu i pegi lagi next week boleh i tolong belikan..tapi pastikan anda area kedah ..hehehhe..klu tak i tak tahu mcm mn nak kasi..sebab i balik raya..

















yang i nya shawl nnti i tunjuk k...serius kain berkualiti..sejuk..lembut...


 I ada buy inner neck gak..wah sakan la raya ni i..hahhhha

click gambar klu tak jelas..



sekian sahaja.....bye~



4 comments:

eimanhikmah said...

inner neck?nk tgk boleh?

matahari said...

ok2 jab i upload dalam entry ni gak

miss PANA (anakcik'zOuL) said...

cantiknya wana hitam..rsa cam nak jugak..bpa je harga shawl neh kak ??

matahari said...

ok...nak taw harga kita chat..tapi murah dari org jual kat 0n9....heheh best!

\

anak bonda dan ayahanda

anak bonda dan ayahanda

TAK SUSAH..MINTA TOLONG CLICK AJE....TERIMA KASIH....